25 april 2005

Ferm biedt nieuwe producten voor de doe-het-zelver

Ferm, importeur van gereedschappen voor de doe-het-zelfmarkt, komt dit najaar met drie nieuwe producten voor de doe-het-zelver. Deze Ferm producten zijn ontworpen in Zweden, Duitsland en Australië en worden geproduceerd in China en India.

Eindelijk die holle en bolle vlakken schuren!
Mooi werk afleveren, begint met goed schuren, dat weet iedere doe-het-zelver. Bij rechte vlakken is dat geen probleem, maar wat doe je met een ronde stoelpoot? Of met een hol vlak, bijvoorbeeld aan een antiek kastje? Gelukkig biedt Ferm de oplossing met een schuurmachine die juist geschikt is voor bolle, holle en ongelijke oppervlaktes: de 3-Dimensionale schuurmachine. Deze machine werkt zo ongeveer als een Philishave® scheerapparaat. De 3-Dimensionale schuurmachine heeft drie kleine schuurschijven die onafhankelijk van elkaar kunnen draaien en kantelen.

Voor polijsten vervang je heel eenvoudig met behulp van een klittenbandbevestiging de schuurschijven door polijstschijven. De machine kan met één hand worden bediend en druk uitoefenen is niet nodig. Bovendien heeft de schuurmachine een actieve stofafzuiging, waardoor een stofzuiger erbij houden niet langer nodig is. Hoe gemakkelijk kan klussen worden?

Geen opmerkingen: